CAFETARIA LING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1985 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Ling. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2024 om 0:36 Heerlijk weer!
16 jun 2024 om 17:06 Netjes gebeld dat het iets later werd bezorgd. Top
16 jun 2024 om 16:43 Patat was half rauw niet te eten
14 jun 2024 om 22:48 Of ik het nou haal of laat brengen, altijd snel altijd lekker.
14 jun 2024 om 20:28 Super snel en weer lekker warm/heet bezorgd
13 jun 2024 om 8:56 Altijd erg snel, en dus warme/hete snacks. Raspatat en gegrilde kipfilet zijn aanraders!
29 mei 2024 om 15:54 Slappe zoutloze friet. snacks verder ok
26 mei 2024 om 23:25 Ik heb weer zoals altijd heerlijk genoten van het eten! Ook wil ik mijn complimenten geven aan de bezorgster. Met een lach op haar gezicht kwam ze aan bij de deur en hebben wij ook even een praatje gemaakt. Echt een topper is ze! Beste cafetaria!
26 mei 2024 om 7:46 Ling is altijd goed en super snel!
21 mei 2024 om 12:52 Bestelling was in de middag al geplaatst voor avondbezorging; stipt op tijd stonden ze voor de deur met verse patat en perfecte snacks - wij blijven zeker bij Ling.
30 apr 2024 om 20:39 Op zich wel ok, MAAR een Burgermenu voor 12eu = berg patat met de meest inspiratieloze hamburger ooit. Omgerekend betaal je 8eu voor een wit bolletje, een standaard ingevroren hamburger en wat sla... Prijs kwaliteit is niet correct hier
28 apr 2024 om 2:34 Het eten was prima, zoals gewoonlijk. Lekker warm, ruim voldoende en erg smakelijk. Bezorging was ruim op tijd en vriendelijk.